Александър Вучич се тревожи да няма саботаж на "Турски поток"

0
Сръбският президент напомни, че Владимир Путин е заявил, че е имало опити за саботаж на газопровода
Сръбският президент напомни, че Владимир Путин е заявил, че е имало опити за саботаж на газопровода Снимка: MARTIN DIVISEK / EPA-EFE / REX / SHUTTERSTOCK

Сръбският президент напомни, че Владимир Путин е заявил, че е имало опити за саботаж на газопровода

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес по време на посещение в град Лесковац, където инспектира строителството на стадион в града, че е загрижен да не се стигне до саботаж на "Турски поток", съобщава вестник "Политика", предаде БТА.

"Направихме каквото можахме що се отнася до храната и енергийните източници. Само да не се случи някакъв саботаж, някаква диверсия на "Турски поток", други проблеми не виждам да може да имаме", каза Вучич и обясни, че се тревожи да няма саботаж под водата като в Северно море.

Вучич напомни, че руският президент Путин е заявил, че е имало опити за саботаж на "Турски поток". Сръбският президент заяви в понеделник, че страната ще увеличи охраната на своя участък от "Турски поток".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари