Александър Вучич: Не ме интересува кой ще спечели войната в Украйна, само да спре незабавно

2
Що се отнася до Сърбия, ние искаме мир, допълни Вучич
Що се отнася до Сърбия, ние искаме мир, допълни Вучич Снимка: БГНЕС

Що се отнася до Сърбия, ние искаме мир, допълни Вучич

"Сърбия иска мир и се надява на мир и би искала войната в Украйна да спре веднага, без значение кой ще спечели и кой ще загуби". Това каза сръбският президент Александър Вучич, цитиран от „Новости“, предаде БГНЕС.

„Що се отнася до Сърбия, ние бихме искали войната в Украйна да спре незабавно. Знам, че на запад говорят само кой ще спечели и кой ще загуби. Не ме интересува кой ще спечели и кой ще загуби. Сърбия се интересува само от мир. Някога тази дума беше най-популярната в света, а сега никой не смее да я произнесе, за да не получи политически обиди. Що се отнася до Сърбия, ние искаме мир. Дали ще има или не? Опасявам се, че няма да има“, каза президентът Вучич.

Междувременно в Кремъл се провежда среща между руския президент Владимир Путин и китайския му колега Си Цзинпин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    До 1
    Кои са по вече:клекналите на краварите или клекналите на рашките??Носи се сллух,че някой са клекнали още 1944г,но ти знаеш,затова те питам,кажи истината...
  • 11
    1
    Sтанко
    То народа на цяла европа това иска, но за жалост гумените глави на педалите качени да управляват кораба са клекнали на краварите и мучат в един глас. Всичко се движи от парите и за жалост човешкият живот не значи нищо в наши дни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари