Александър Симов: Как винаги намираме пари за самолети, а няма за българските граждани?!

0
Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я няма никаква в решенията, изтъкна Симов
Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я няма никаква в решенията, изтъкна Симов Снимка: БГНЕС

Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я няма никаква в решенията, изтъкна Симов

"Оставяме местните организации да номинират хората, за които смятат, че най-добре биха представили левицата и биха дали различно лице на БСП. Драми не съм видял, навсякъде заседанията минават доста конструктивно".

С тези думи Александър Симов от БСП коментира в Bulgaria ON AIR подреждането на листите за предсрочните парламентарни избори на 2 април. Той подчерта, че не отговаря на истината информацията, че БСП - София не е номинирала Корнелия Нинова.

"Имаме достатъчно наши "другари", чието основно занимание е да интригантстват срещу БСП. Повечето от тях превърнаха в свое основно занимание работата срещу БСП и помагането на други партии. Инакомислещите винаги са се чували в БСП. Тези, които бяха изключени, започнаха да шестват по медиите с вида на руски дисиденти от времето на Брежнев. Бяха изключени, защото си позволиха да блокират трибуната. Есента на 2024 г. ще има нови избори за лидер", заяви Симов.

По думите му в БСП се събужда инстинкт - избирателите осъзнават, че тези избори са изключително важни.

"Как винаги намираме пари за самолети, а няма за българските граждани?! Парите, които дадохме, са абсолютно неразумна инвестиция", настоя Симов.

"Министърът на икономиката щял да отиде да говори с бизнеса. Как ще ги убеди да намалят цените? Слагаш таван на цените и показваш, че ти пука за хората. Криза е! Франция и Гърция въведоха таван на цените. Не казвам, че сме панацея, но имаме решения на конкретни проблеми. Да, минаваме през своята и криза и изпитание, защото от 5 години в БСП има хора, които разнищват нашите вътрешни проблеми по медиите", каза още социалистът.

Според него от "Продължаваме промяната" са направили голяма грешка, обединявайки се с "Демократична България" за предстоящите избори. Симов е на мнение, че коалиция "Левицата" няма да успее.

"Викаме всички признаци от миналото на БСП, за да ги използваме срещу БСП. Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я няма никаква в решенията", изтъкна Симов.

Той обясни твърдата позиция на БСП срещу "джендър" идеологията и отбеляза, че са сезирани от множество родителски организации за нахлуването на НПО-та в училищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари