Александър Сиди: Всички сме се съгласили, че капитанът е Борисов

0
Смятам, че не е сериозно да занимаваме цялото Народно събрание за да можем да задоволим партийното его на определен политически лидер
Смятам, че не е сериозно да занимаваме цялото Народно събрание за да можем да задоволим партийното его на определен политически лидер

Публичното внимание е насочено там, където е капитанът на кораба. И всички сме се съгласили, че това е Бойко Борисов, коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Коментарът му бе направен в предаването „Плюс – минус“ по Нова телевизия. Той отговори на въпрос за комуникацията между голямата и малката коалиция в правителството.

„Надпреварата в политически план кой ще вземе най-големи дивиденти е абсурдна“, коментира Сиди.

И подчерта, че взаимоотношенията между ГЕРБ и Обединени патриоти са добри. Има обсъждане на предложения във връзка с коронавируса, просто в медийното пространство се акцентира върху това, че идеите идват от ГЕРБ.

„Говорим си, но както виждате, не се чува. Диалогът е добър, но не медийно. Не би трябвало да се излиза и постоянно да се говори от собствената партия. Няма значение кой какво е предложил“, каза още Сиди.

„Цялото общество трябва да се държим по-отговорно. Не да се правим на тарикати. Не съответно Щабът да излиза и да плаши хората“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари