Акушерки от цялата страна обменят опит в Русе

0
За участие във форума са се регистрирали 200 участници, както и лектори и гости от Румъния и Сърбия
За участие във форума са се регистрирали 200 участници, както и лектори и гости от Румъния и Сърбия

За участие във форума са се регистрирали 200 участници, както и лектори и гости от Румъния и Сърбия

Алиансът на българските акушерки ще събере в Русе специалисти от цяла България, посветили се на грижата за женското и детското здраве, за да обменят опит и добри практики. Откриването на Академията е днес със студентска сесия, съобщи БНР.

Планирано е в рамките на няколко часа, преди официалното откриване, да се проведе презентационен панел, модериран от студенти. В програмата до 5 ноември ще бъде проведен допълнителен курс - обучение в подкрепа на изграждане на „Самостоятелни акушерски практики“.

За участие във форума са се регистрирали 200 участници, както и лектори и гости от Румъния и Сърбия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Хайде бе
    Медицинските университети в София, Варна, Пловдив, Плевен трева да пасат, там такива форуми ме могат да се организират. Най-велик е русенският унивилает, където са корифеите на медицината и акушерството. Да имам величието медицинско начело с Кирето толупа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари