Актьорът Краси Ранков "отстреля" 17 афганистанеца

0
С дружинката си нахранили нелегалните имигранти и ги предали на полицията
С дружинката си нахранили нелегалните имигранти и ги предали на полицията

С дружинката си нахранили нелегалните имигранти и ги предали на полицията.

Актьорът Красимир Ранков залови по време на лов 17 афганистанци. Малко преди обед Ранков, известен с ролята си на полковник Ставрев от сериала „Стъклен дом” , заедно с шефа на Камарата на строителите в Бургас Николай Николов и неговата дружинка ловували за диво прасе в района между селата Ново Паничарево и Близнак, когато се натъкнали на групата бежанци. ”Бяха млади мъже, не говореха никакъв друг език освен своя, единственото, което успяхме да разберем, че са от Афганистан”, съобщи за faragency.bg Николов. Ловците ги хванали, нахранили ги, след което се обадили на Гранична полиция.

Малко известен факт е, че Красимир Ранков е страстен ловец и е бил на гости на Николов и сдружението”Индже войвода 2009”, което е концесионер на ловно поле в Странджа.

Отново днес но в района на река Караагач са хванати други 34 мигранти от Ирак. Сред тях има жени и деца, но болшинството са мъже.

Задържан е и превозвачът, който е български гражданин, но не е от област Бургас. Образувано е досъдебно производство по случая. След като хората преминат необходимите процедури, ще се изпратят в центровете за настаняване на бежанци.

Източник: faragency.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари