Акция на МВР: Започнаха проверки в цялата страна

12
Органите на реда следят с особено внимание поставянето на предпазни колани
Органите на реда следят с особено внимание поставянето на предпазни колани Снимка: МВР

Органите на реда следят с особено внимание поставянето на предпазни колани

Акция по пътищата в почти цялата страна. Проверките се провеждат по т.н „широкообхватен холандски метод”. В тях участват представители на всички институции в България, свързани с пътищата, транспорта, фискалната политика и санитарния контрол.

От Агенция пътна инфраструктура проверяваха и извънгабаритния товар на тировете. А широкообхватният метод дава повече възможности за контрол, смятат експертите. „При този метод на проверка имаме възможност да спираме до 10 автомобила едновременно”, заяви полицейският инспектор Станислав Начев, цитиран от NOVA.

Органите на реда следят с особено внимание поставянето на предпазни колани, защото това е най-често срещаното нарушение, въпреки че доказано предпазват от тежки наранявания и смърт на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Baby
    На Анцуг Колан не слагам
  • 19
    7
    аз
    Акция в МВР означава излизаме да си вършим работата. и акцията е само срещу българи, чужденците знаейки , че за тях триноги и камери не важат, стават все по-нагли
  • 15
    6
    Механик
    И полицаите ни прости, прости ама аз полицай опасан с колан не съм виждал в живота си.
  • 9
    5
    Механик
    Използването на обезопасителен /триточков/ колан в условията на градско шофиране е по-скоро смъртоносна практика. Не знам колко смециалисти по динамика на катастрофи трябва да ви го кажат. В градски условия някакъв смисъл би имал единствено петточковия колан.
  • 15
    4
    456
    браво - щом можете да спирате 10 коли едновременно ще можете и да спрете хунтата румънци наведнъж, че така се движат в пакет по 10-ина
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари