Актрисите от "Сексът и градът" след края на сериала

0
Повече от десет години след приключването на сериала, къде се намират любимите ни актриси
Повече от десет години след приключването на сериала, къде се намират любимите ни актриси

Те са едни от любимите ни героини, вдъхновение за живота ни, повод за разговор с приятелки или за размишления върху живота.

Малко или много, ние започнахме да ги чувстваме като свои приятелки, защото често са ни давали съвети за любовта, пише Woman.bg

Повече от десет години след приключването на сериала, къде се намират любимите ни актриси, изиграли знаковите роли на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот?

Сара Джесика Паркър (Кари)

Няма съмнение, че този сериал за Сара Джесика беше върхът на кариерата й. След него тя стана лице на много модни марки, като дори сключи договор за 38 милиона долара с гиганта Gap. Докато зрителите бяха завладяни от тв поредицата, Сара Джесика пусна на пазара два свои парфюма - "Lovely" и "Covet“. В началото на 2015-та тя създаде и собствена колекция обувки под името SJP, като сред моделите можем да откроим един особено елегантен на име "Кари". 50-годишната звезда в личен план е щастлива майка на дъщерите си, родени от сурогатна майка - близначките Марион и Табита. В същото време може да се похвали и с по-голям син от брака си с актьора Матю Бродерик.

Синтия Никсън (Миранда)

Малко преди края на тв поредицата Синтия официално обяви, че има интимна връзка с жена - Кристин Маринони. Разкритието й шокира както феновете на сериала, така и близките й, тъй като до този момент Никсън беше позната като хетеросексуална майка на две деца и бивша съпруга на фотографа Дани Моузес. След като призна своята бисексуалност, Синтия и еднополовите бракове бяха разрешени, Синтия и Никсън се венчаха и имат едно дете, родено от мис Никсън - Макс (тогава на година и половина), като в същото време има и две деца от първия си брак - Саманта (на 16) и Чарлз (9). Днес Синтия е щастлива с необикновеното семейство, като освен с предразсъдъците, се пребори с рака на гърдата.

Ким Катрал (Саманта)

Имащата три неуспешни брака зад гърба си Ким, е постоянно свързвана с различни мъже – от актьора Александър Сидиг до бившия канадски премиер Пиер Елиът Трюдо. Катрал няма деца от нито един от съпрузите си. Но определено има какво да каже за отношението към т.нар. бездетни жени. „Аз не съм биологичен родител, но съм родител. Съществува и друг начин да станеш майка, който не включва името ти върху акт за раждане. Можеш да изразиш своята майчинска страна много силно. Не съм сменяла пелени, но помогнах на племенницата си да завърши медицинско училище. Бях неотлъчно до племенника си, когато минаваше през труден момент и постъпваше в армията. А това са много майчински, грижовни неща. Наричат ни бездетни. И точно това „без“ е обидно. То звучи, сякаш си по-малко жена, след като нямаш дете“, заяви Ким по BBC Radio 4, като този й изказване предизвика огромен обществен отзвук.

Кристин Дейвис (Шарлот)

Сещате ли се момента, в който в „Сексът и градът“ Шарлот осинови китайско момиченце и го кръсти Роуз? В реалния живот Кристин Дейвис мина по стъпките на героинята си. Няколко години след края на сериала тя също стана майка на афроамериканско момиченце, което кръсти Джема Роуз. Кристин осунови дъщеричката си през 2011-а, като я отглежда сама. „Бих искала да се впусна в някое романтично приключение, но просто не ми остава време“, обяснява липсата на мъж до себе си Дейвис. Освен като актриса в няколко филма и постановки, Дейвис се изживява и като продуцент на документални филми.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари