Ако сте сънували лош сън, злото иска да проникне в душата ви

0
Денят е благоприятен за сключване на брак и зачеване на деца
Денят е благоприятен за сключване на брак и зачеване на деца

В облеклото отдайте предпочитание на ярките и пъстри цветове, съветва Ивелина Пенчева.

Луната е в Стрелец, но в квадрат с Нептун и поради това е желателно сутринта да не вземате важни решения, тъй като може да се окажат погрешни.

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност.

Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде, добавя астрологът Ивелина Пенчева. Според нея, времето е прекрасно за духовна и интелектуална работа.

„Денят е благоприятен за сключване на брак и зачеване на деца. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Уязвими са черният дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Избягвайте посещението при зъболекар“, предупреждава астрологът.

„25-ти лунен ден е пасивен, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. В храненето е желателно да има ограничение“, съветва дамата, която е автор на книгата „Тайнството живот”.

„Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Фазата способства за смъкване на килограми, затова нека се има предвид от тези, които искат да се отърват от някое и друго килце, да погладуват или да минат на диета. Нежелателно е каквото и да е лечебно въздействие на ушите. Ако в този лунен ден сте сънували лош сън, това означава, че злите сили искат да проникнат в душата ви. В облеклото отдайте предпочитание на ярките и пъстри цветове, като се откажете от тъмните и мрачните“, добавя Ивелина Пенчева.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари