Ако искаш проблеми със стомаха, отиди на морето

0
Ешерихия коли също е турист на българското Черноморие
Ешерихия коли също е турист на българското Черноморие

Емил Кошлуков определи като смешни твърденията на премиера Бойко Борисов, че българите са се замогнали и затова ходят на почивка в Гърция

Актьорът Иван Ласкин и журналистът Емил Кошлуков взеха отношение по вечната тема – на море у нас или в Гърция. „Тези, които имат възможността да има туризъм в България правят така, че да го няма", заяви Ласкин пред бТВ.

"Не може чадър и шезлонг да ти струват колкото нощувката. Задължително, ако искаш да имаш проблеми със стомаха, отиди на морето. Ешерихия коли също е турист на българското Черноморие.”

Иван Ласкин допълни, че обича страната си и познава много добре България. „Не съм „за” отвратителните хотели, чакълирането на плажове, слагането на бариери между тях”.

Телевизионният водещ Емил Кошлуков смята, че все още има надежда за българското Черноморие и то не е опропастено. „Имаше дублажи на всички хотели. Фактът, че има толкова туристи показва, че работи”. По думите му у нас всъщност получаваш чудесно качество за ниската цена, която плащаш.

Според него има конкретна прослойка туристи, която иска курорт като Слънчев бряг и всъщност разликите между него и Марбея не са толкова големи.

Кошлуков определи като „смешно и несериозно” твърдението на премиера Бойко Борисов, че българите са се замогнали и затова почиват масово в Гърция. „Просто от София до Бяло море се стига по-бързо, отколкото до Черно“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари