Бат Бойко с метлата...

1

Премиерът Бойко Борисов публикува в публичния си профил във "Фейсбук" снимка с благодарните чистачки на летище "София" и връчената от тях метла за подарък. Кадърът бързо стана популярен в социалната мрежа - само половин час след публикуването му беше споделен над 170 пъти и имаше повече от 1 800 харесвания, информира Дневник.

Жените, които отговарят за хигиената на летището, чакаха в петък вечер премиера да се завърне от Брюксел, за да му благодарят, че по-рано през деня нареди да бъде прекратен договор с почистваща фирма и така те ще запазят работата си. За разпореждането стана известно, след като една от хигиенистките разказа емоционално във "Фейсбук" как премиерът лично й се обадил и й казал какво е направил. Думите й бяха споделени от Борисов в неговия личен профил. 

Заради продължилата почти до полунощ среща на върха на ЕС обаче Борисов се забави в Брюксел. той обаче проведе разговор с жените, които го чакаха с цветя и деца по "Скайп". Премиерът се обърна към жените с "милички", а те му благодариха и обявиха, че му поднасят в знак на благодарност метла с българското знаме срещу всички корупционни сделки, които петнят името му

Публикуваната днес снимка свидетелства, че среща на живо все пак е имало и Борисов е получил лично подаръка си. Ето какво написа той към фотографията: "Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това".

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари