Агресия на нашата родна полиция!

5
Господа полицаи, жалки сте!
Господа полицаи, жалки сте!

Поредния случай на агресия от страна на нашата родна полиция.

Мария Халваджиева е споделила кадри от насилието в Бургас в социалната мрежа, с които иска да ни запознае с един нов случай на агресия.

Ето какво споделя жената в мрежата (текстът е без редакторска намеса):

Здравейте, драги зрители!

Искам да Ви запозная с поредния случай на агресия от страна на нашата родна Полиция.

Случката се развива в град Бургас. Слънчев следобед,а именно днес 11.06.2017 г. Аз с трите си деца съм на скейтпарка в Изгрев. Виждам в един момент, че сина ми е при група хиксъри и там се случва някакъв словесен конфликт. Отивам и виждам как едно момче, хиксър, който се казва Алекс от Пловдив,до колкото разбрах,дошъл с група приятели да покарат в Бургас, но имал злочесната съдба да се срещне с поредната комплексирана бургаШка батка, която се оказва и цивилка.

Та съответната цивилка, почва да се кара с момчетата и да ги обижда,че са наркомани и прочее, защото, видиш ли карат колелета и не изглеждат като него, не носят шорти Адидас. Скандала пък е продиктуван от мацката му, която нямала от къде да мине с кучетата си.

Казвам Ви, само в България, някой може да ти даде определение за умствен капацитет и характеристика, че си пияница и наркоман от това как изглеждаш.

В крайна сметка Батката, така ще го наричам се обади на колегите си и по особено жесток начин прибраха момчетата, които просто искаха да покарат в минало годишния най-добър град за живеене.

Имаше свидетели - много при това. Баба и дядо на по 70 години също изразиха мнението си, че Батката е провокирал цялата драма, но нас няма кой да ни чуе, защото ние сме гласа на България, а не закона, който явно не се спира пред никой и нищо в името на ядосан колега ...

Господа полицаи, Вие за мен никога няма да бъдете Авторитет.

Жалки сте!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари