Адвокатът на Рижата не обжалва задържането му в ареста

0
Защитата на Рижата имаше срок от 3 дни, за да обжалва решението на Районния съд
Защитата на Рижата имаше срок от 3 дни, за да обжалва решението на Районния съд

Адвокатът на популярния бургаски крими герой Симеон Стоянчов-Малката Рижа изненадващо не е обжалвал мярката му за постоянно задържане под стража, наложена преди седмица от Районния съд.

Припомняме, че рецидивистът реагира доста бурно на решението и дори се обърна с гръб, докато уважаваният магистрат Камелия Ненкова четеше своите мотиви. Рижата буквално побесня и дори се закани на прокурора, а присъстващите журналисти останаха с впечатлението, че Стоянчов опива да се изхрачи върху магистратите, преди да бъде озаптен от служителите на съдебна охрана. 

Защитата на Рижата имаше срок от 3 дни, за да обжалва решението на Районния съд, като заседанието пред следващата инстанция бе насрочено за петък от 14:00 часа. Такова обаче не се проведе. Не изключено обаче защитата да направи това на по-късен етап след събирането на по-солиден доказателствен материал, предава Флагман.

Симеон Стоянчов отново попадна зад решетките след екшън в жк „Меден рудник”. Според държавното обвинение Рижата задигнал мотоциклет и заплашил с побой собственика му.

Рецидивистът сътвори истински цирк в съдебната зала при гледането на мярката за неотклонение. Той бе конвоиран в съдебната палата под сериозна охрана, белезници на ръцете и пранги на краката.

Популярният крими герой отново не пропусна да се заяде с журналистите, отправяйки обидни реплики на влизане в сградата.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари