Адвокатът на Дебора: Психичното ѝ състояние едва ли ще се подобри!

0
Според Делян Славов с новата съдебно-медицинска експертиза би трябвало да се промени квалификацията на обвинението
Според Делян Славов с новата съдебно-медицинска експертиза би трябвало да се промени квалификацията на обвинението Видео: bTV

Според Делян Славов с новата съдебно-медицинска експертиза би трябвало да се промени квалификацията на обвинението

В постоянна комуникация сме с Дебора, състоянието ѝ се подобрява, но не толкова бързо. Физическите ѝ рани ще зараснат по-бързо, но психичното ѝ състояние едва ли ще се подобри съществено. Към момента информацията, която имам от нея лично е, че сънува кошмари с моменти от инцидента“, каза адвокатът на Дебора Делян Славов в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Аз като повереник на пострадалото лице не участвам в досъдебното производство и не сме страна. Имаме право само да се запознаем с хода на разследването“, добави Славов.

Едва, след като научихме чрез медиите за изтеклата резултатите от изготвената съдебно-медицинска експертиза съм се запознал с характера на телесната повреда, която е излязла в заключението, а именно, че са нанесени две средни телесни повреди на пострадалата“, каза още той.

Адвокатът на Дебора подчерта, че винаги се започва с едно работно обвинение и след като се съберат достатъчно доказателства вече може да се прецизира и да се повдигне ново обвинение с факти и доказателства, които го подкрепят.

По мое мнение би трябвало да се промени квалификацията в състав от НК, който предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 2 до 10 години, а не като досега при лека телесна повреда до 3 години. Обвинението следва да се поеме от държавата."

Славов каза, че няма начин прокуратурата да не промени обвинението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари