Адвокат разкри мрачни подробности за убиеца от Пазарджик

0
Иван бил на 6 години, когато майка му се самоубила
Иван бил на 6 години, когато майка му се самоубила Снимка: БТВ

Служебният защитник на двойния убиец от Пазарджик Иван Николов направи страшни разкрития пред медиите.

Адвокат Иван Главчев разказа вчера след мярката за неотклонение на клиента си в съда в Пазарджик, че 30-годишният наркоман първо е нахълтал в дома на Асен и Василка Илиеви и е наръгал многократно възрастната жена с нож.

След това е ликвидирал по същия начин мъжа и Асен, влачил го навън, за да покаже на хората какво е свършил, защото по думите му те чакали да видят това. Тялото на Асен обаче му било тежко, за това го зарязал на тротоара. Сетил се, че Василка може да е още жива и се върнал да я доразпори с ножа. Възприемал се като герой, от който се очаква да се върши чудеса.

Адвокатът разкри още, че когато Иван бил на 6 години, майка му се е самоубила. От тогава в него се отключили психически проблеми. През 2009 година бил лекуван от хероинова зависимост, но лекарите пропуснали да забележат лудостта му. В залата бяха синовете на избитите хора.

Те настояваха Темида да махне превръзката от очите си и да види най-после какво се случва в нашата страна. Единият от синовете бе долетял от Финландия, където работи и живее. Избитото семейство има и дъщеря.

Вчера пред съда се бяха събрали над 100 души на протест. Те смятат, че Иван е бил член на сатанинска секта, която проповядва кръвожадност и убийства.

Съдът взе решение Николов да бъде пратен на принудително лечение в затворническата лудница в Ловеч. През цялото време извергът остана с белезници на ръцете и вериги на краката. Той буйстваше, четирима полицаи го пазеха.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари