Адвокат Петър Николов: Във Варна има фабрика за освидетелстване на жени като луди

1
Фабриката работи с пари и влияние, в нея има хора от всички власти
Фабриката работи с пари и влияние, в нея има хора от всички власти

Публикуваме коментар на адвокат Петър Николов във връзка с убийството на жена във Варна, чийто живот бе отнет от съпруга й:

"Убийството на жена във Варна. Жената подала шест жалби, но сама ги е оттегляла.

Ами да, повечето жертви на насилие след като изядат здравия пердах се обаждат в полицията. Там обаче освен, че ги съветват да си потърсят адвокат, защото е "гражданско" делото, много пъти ги карат да си оттеглят жалбите като буквално ги шантажират да го направят.

"Ами той може да те съди за клевета.", "Кой ти каза да напишеш тази жалба. Адвокатът ти те е подвел." са реплики, които съм чувал от жертви на домашен тормоз. "Накараха ме да си оттегля жалбата." Е да, ама дори и да си я оттеглиш, когато има престъпление от общ характер това нищо не значи. Другото е интересно е, че адвокатът на обвиняемия говори за психически проблеми на жертвата.

Ами да, нормално е след толкова години на тормоз да изпаднеш в дълбока депресия. Но тук има нещо много по-важно, което никой не смее да каже. Че във Варна има цяла фабрика за освидетелстване на жени като луди. Това обикновено става при разводи, когато жертвата следва да бъде очернена, за да й се вземе детето. Фабриката работи много добре и е отнела не едно дете.

В тази фабрика може да попадне всеки от вас. Фабриката няма да му прости. Тя работи с пари и влияние. И в нея има хора от всички власти. Това са хора, обладани от демони или самите те са демони. Уродливи, с психически проблеми, последователи на Мамона. Възможно е извършителят да е друг, това е работа на Следствието, но не е работа на един адвокат с лъжливи версии изградени от него да оправдава един убиец.

Защото това не е никакво постижение за Правото, както не е постижение за Психологията и Психиатрията да вкарва здрави хора в лудницата, не е и никакво морално постижение за нас, че за някой лев, се правим, че не виждаме какви ги вършите с децата на другите.

А сега, след като сте отнели поредното дете и сте убили поредната жена, приберете се вкъщи, подарете мартеничка на детенцето си, на съпруга или съпругата си и се снимайте като щастливо семейство за Фейсбук."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари