Аделаида Якимова-Фурнаджиева ще бъде гост на клуб „Здраве“

0
Аделаида Якимова – Фурнаджиева
Аделаида Якимова – Фурнаджиева

На 28 януари, сряда, от 17.30 ч. гост-лектор на клуб „Здраве” в Регионална библиотекаЛюбен Каравелов” - Русе ще бъде известната русенска оперна певица, оперен режисьор и доктор на изкуствознанието Аделаида Якимова – Фурнаджиева.

Темата на срещата е свързана с йога за пръстите на ръцете, наричана мудри, на мантрите – като инструмент на съзнанието, както и на вибрациите, породени от монотонното припяване, въздействащи на живото вибриращо човешко тяло.

Цветовете, звуците, топлината се изразяват чрез вибрации, които въздействат на човека, на етерното (астралното) и на физическото му тяло. Нарушените нива на вибрации на всеки орган или система в телата ни са причина за заболявания. Чрез вибрационното лечение, оздравителните процеси са реални и осезаеми.           

По време на срещата ще бъдат показани мудри за различни здравни проблеми. Присъстващите ще се потопят в успокояващи духа и тялото мантри, ще научат как въздействат различните видове вибрации, което ще им помогне сами да работят върху здравето си.    Темата на срещата е адресирана към всички, които търсят пътя към здравето с алтернативни средства от практиката на различни култури, народи  и традиции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари