АБВ в Русе издига Георги Първанов за президент

0
Конференция на партията издигна кандидатурата за президент на България на Георги Първанов
Конференция на партията издигна кандидатурата за президент на България на Георги Първанов

Отчетно- изборната конференция на Областната организация на ПП „АБВ” се проведе в една от залите на Гранд хотел "Рига" в Русе.

Присъстваха 134 от общо избраните 177 делегати на проведените събрания на Общинските организации, съобщават от пресцентъра на АБВ Русе

С пълно единодушие делегатите на конференцията преизбраха за председател на Областната организация Венцислав Великов, а зам.председатели на Областната организация  Явор Янчев – направление „Структури и членство”, доцент Красимир Манев – направление „Организационно –техническо обезпечаване”, Донка Димитрова – направление „Политически маркетинг,медии,правни въпроси и взаимодействие с женските и младежки организации” и Йовчо Смилов – направление „Коалиционна и кадрова политика”.

Избрани бяха и ръководните органи на партията - Областен съвет, Контролен съвет и Граждански съвет. За председател на Гражданския съвет е избран Володя Кенарев.

Конференцията прие решение по направено предложение от председателя на Общинския съвет на АБВ в Русе Стелиян Стефанов на предстоящите президентски избори да бъде издигната кандидатурата за президент на България на Георги Първанов.

В изказването си Румен Петков подчерта,че най- голямото предизвикателство пред партията е да съумее да запази духа на българина да участва в обществено политическия живот на страната, че основният политически въпрос за 2016 г. са президентските избори.

Той посочи, че АБВ не може да бъде съучастник в приемането на промени в изборното законодателство, с които се нарушават избирателните права на българските граждани и народните представители няма да подкрепят тези промени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари