Абсурд с частна линейка на футболния терен, вратата не се отворила

0
Линейката е била частна и не е сред колите на Спешна помощ
Линейката е била частна и не е сред колите на Спешна помощ Видео: NOVA

Наложи се съотборници на пострадалия Георги Петков да блъскат повредения автомобил

За абсурд с линейка на футболния терен за пострадалия Георги Петков от „Славия”, алармира NOVA . Вратарят пострада сериозно при сблъсък с друг играч по време на мача на отбора му срещу ЦСКА.

Вратата на пристигналия на терена автомобил за спешна помощ не можа да се отвори няколко минути и се наложи съотборници на Петков да я удрят и блъскат. Линейката е била частна и не е сред колите на Спешна помощ.

Спортният журналист на телевизията Александър Костадинов беше на терена по време на случилото се. Той обясни, че приблизително десет минути вратата на линейката не можела да се отвори. „Веднага изниква въпросът защо се случва това и каква е готовността на Спешната помощ да окаже такава навреме”, посочи той.

Новините около Петков са добри - той е адекватен и в стабилно състояние. На футболния терен обаче той си гълта езика след сблъсък с играч. „Медицинските щабове на „Славия” и ЦСКА се оказаха парамедиците, необходими за спасяването на човешкия живот. Спасиха го на тревата. Дотук обаче не свършва всичко - официалните медицински лица трябва да поемат случая”, каза Костадинов.

Журналистът припомни случая на Кристиан Ериксен на Европейското първенство. Тогава UEFA задължи всеки професионален отбор да има дефибрилатори на стадиона. „Проблемът дойде точно от техническaта повреда на линейката. По много начини пробваха да отворят вратата”, добави той.

Въпреки негативната случка, вчера Петков подобри рекорд като най-възрастния професионален играч на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари