Абитуриентки играят луд кючек на масата на кмет! Взрив в интернет!

0
Едно от момичетата, които танцуват на масата на кмета е отличничка , с награда за най-добро есе
Едно от момичетата, които танцуват на масата на кмета е отличничка , с награда за най-добро есе

Любителско видео показващо група абитуриенти, които танцуват в кабинета на кмета на Кресна, взриви социалните мрежи.

В него ясно се вижда как с жива музика и много кръшни танци абитуриентите отбелязват завършването си. Клипът породи много коментари в социалните мрежи и то все негативни. Някои определят проявата като просташка. За кмета на Кресна, обаче това е просто традиция.

 „Всяка година те минават с тъпани и зурни, който е един традиционен  духов инструмент за нашия край. Не виждам какво лошо има в това нещо. Наистина някой деца са по-темпераментни по-щури и си позволиха да поиграят малко на масата”, заяви кметът на Кресна Илиян Кръстев. Според него пускането на клипа в интернет е политическа атака срещу него.

Владислава Вазова е едно от  момичетата, които танцуват в клипа. Тя е отличничка , с награда за най-добро есе. Момичето не смята, че е направило нещо лошо.   „Аз лично не се почувствах добре от начина, по който ни нарекоха, от самия коментар под клипа. Нашето поведение наистина мина някаква граница, но това е от младостта”, коментира момичето. 

"Това е един миг, който децата изживяват, който няма да се повтори друг път. Защо трябва винаги да гледаме от негативната страна на нещата?", коментира Таня Стоименова.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари