90 излезли от употреба автомобила трябва да бъдат премахнати в Русе

4
Издадени са 90 предписания за собственици на излезли от употреба превозни средства
Издадени са 90 предписания за собственици на излезли от употреба превозни средства Снимка: Община Русе

Издадени са 90 предписания за собственици на излезли от употреба превозни средства

Община Русе уведомява гражданите, че във връзка с изпълнение на Наредба №15, раздел III „Управление на дейностите с излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС)“ на Общински съвет Русе и съгласно Заповед № РД-01-3228/25.10.2021 г., с комисия №53/06.10.2022 г., бяха издадени и залепени 90 бр. предписания на моторни превозни средства, за които има съмнение, че са излезли от употреба.

Пълния списък с излезли от употреба моторни средства можете да намерите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Манафов
    Да ги мачкам на бившата,на кмета.Ша пълним кървавица.От мене месото,а от нея чарвото.
  • 5
    3
    Кати
    90 са само на нашата улица
  • 1
    2
    Реалистът"
    При такива некадърници в йордическия отдел на Дофтора на Йордическите Нуки, всеки може да си паркира където иска, за колкото време си иска. Оня го беше срам да се разведе в Русе, Вие си мислите, че е "Голямата работа". Тъп и безмозъчен боклук е, потвърдено и от...... първата му жена. Виж Нинкова, дето я шиба докато беше ДУПЕдад, е на друго мнение.
  • 0
    1
    "Доноснкикъ"
    Специални благодарности на г-н Милков и общината за свършената работа. ПС: Не бъркайте активната гражданска позиция и борбата с несправедливостта с доноси, драги псевдоплатежоспособни тЕрикати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари