90-годишен военен разкри, че е транссексуален

0
Питър е само на 3 години, когато осъзнава, че иска да е момиче. И прекарва целия си живот в страх
Питър е само на 3 години, когато осъзнава, че иска да е момиче. И прекарва целия си живот в страх Видео: Caters Clips

Никога не е късно за промяна. Питайте 90-годишната Патриша Дейвис. Тя е позната още като Питър – ветеран от Втората световна война от Лестършир, Англия. 

Съвсем наскоро бившият военен взема смелото решение да се подложи на естрогенна терапия, за да се превърне в истинска жена – каквато винаги е мечтал да бъде, пише списание People, предаде Нова телевизия.

Питър е само на 3 години, когато осъзнава, че иска да е момиче. И прекарва целия си живот в страх, че никой няма да иска да общува с него, или в по-лошия случай – ще го подложат на "лечение" с електрошок.  

„Светът не беше сигурно място за транссексуални. Хората не разбираха такива като нас”, спомня си Патриша пред Caters News Agency.

Тя много се тревожела, че няма да бъде приета в армията, където служи между 1945 г. и 1948 г. Служи в Далечния Изток, Палестина и Източна Африка. 

По това време още не знае как да опише това, което чувства. За пръв път чува думата „транссексуален” в телевизионно шоу през 1970 г.

Патриша пази тайната си с години. И на света има само един-единствен човек, пред когото разкрива душата си – нейната съпруга. Двамата се женят, когато Дейвис е едва на 21 години. Заедно са до нейната смърт през 2011-а година.

„Бях на 60 години, когато признах всичко на съпругата си. Тя прояви голямо разбиране и много ми помогна. Но решихме да го пазим в тайна”, спомня си Питър-Патриша.  

Съпругата му не просто го разбира. Тя му купува бижута и рокли, които може да носи у дома. Веднъж тийнейджъри го виждат да носи високи токчета и започват да замерят прозореца му с яйца. 

С годините обаче всичко се променя и възрастният човек започва да се разкрива все повече. Докато накрая решава да го каже на целия свят. И се превръща в Патриша

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари