9 знака, че си имате работа със зъл човек

9
Как да разпознаете злодея
Как да разпознаете злодея

Как да разпознаете злодея

Най-просто казано лошият човек има неморално, грубо или нечестно поведение. Истината е, че не винаги, когато си имаме работа със зъл човек, ние го усещаме веднага. Понякога ни трябва време, за да разберем, че човекът срещу нас може да ни навреди умишлено, пише Tialoto.bg.

Ето и предупредителните знаци, че даден човек е зъл:

1. Човекът се радва на нещастието на другите

Ако един човек се чувства добре, когато на другите им е зле, значи той не е кой знае колко добродетелен. Добрите хора остават покрусени, когато чуят за катастрофа в новините или пък ако станат свидетели на драматична ситуация. Лошите хора се наслаждават на нещастието на другите.

2. Лошите хора имат користни цели

Нека да бъдем честни. Всички лъжат. Някои хора лъжат на дребно, други боравят с големи лъжи. Но докато всички ние лъжем понякога, не всеки от нас е изпечен лъжец. Истинският лъжец има патологично поведение, което дори не осъзнава. Неговите лъжи нанасят истински вреди. Някои зли хора лъжат, за да изглеждат по-силни, по-умни или по-добри. Други използват лъжите като инструмент за манипулиране на реалността.

3. Лошите хора са енергийни вампири

Доказано е, че всеки наш орган излъчва енергийно поле. Не е ясно, защо това е така, но е възможно това поле да ни служи като интуитивна отбранителна система. По същата логика, когато зъл отвътре, това се проявява в неговото излъчване. Може би това е причината, поради която злите хора ни действат като енергийни вампири и ни карат да се чувстваме напрегнати в тяхната компания.

4. Злите хора умеят да заблуждават

Злите хора са умели манипулатори и това е голямата част от тяхната власт. Те подвеждат и използват хората по един или друг начин, за да се възползват от тях. Това заблуждаващо поведение може да е в различни форми, например неправилно цитиране, лъжа или изкривяване на истината и фактите.

5. Липса на разкаяние

Лошите хора никога не съжаляват за нещата, които вършат и за начина, по който ви карат да се чувствате. Те нямат никакви угризения

6. Те са жестоки

Злите хора са жестоки, като тази жестокост може да се прояви под много форми – умишлено нараняване (физическо или психическо) на близките им, познатите им и дори на животни.

7. Липса на отговорност

Лошите хора са безотговорни тъй като им липсва морал. Те ще направят, каквото си пожелаят, и никога няма да се чувстват отговорни за болката, която са причинили на другите. Те няма да се считат за виновници, нито пък ще се извинят. По-скоро биха накарали човека отсреща да се чувства отговорен за техните собствени грешки.

8. Злите хора са лоши приятели

Ако някой зъл човек реши да ви помогне или да ви съдействие за нещо, знайте, че го прави с някаква цел. В други случаи, този човек няма да бъде до вас, когато нещата не вървят добре в живота ви. Злите хора ще бъдат добри към вас, за да получат нещо, от което се нуждаят от вас по-късно, било то пари, секс, подчинение или нещо по-лошо.

9. Те водят двойствен живот

Лошите хора никога няма да разкрият истинското си лице пред вас. Те са фалшиви и различни според човека отсреща. Те имат добре измислена история и имидж, които се опитват да представят пред света.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари