9-годишната Вики и група „Епизод” с нова песен

2
Желанието на Вики и група „Епизод” е да запишат „Старият орех” и на английски език
Желанието на Вики и група „Епизод” е да запишат „Старият орех” и на английски език

Втора съвместна песен записаха 9-годишната русенка Виктория Миланова и рокаджиите от „Епизод”. Тя носи заглавието „Старият орех” и е написана специално за талантливата русенка. Автор на музиката е баскитаристът на групата Симеон Христов.  Текстът на „Старият орех” е на русенската преподавателка Анета Мутафова, чиято песен „Отново е 15-ти” звуча на първия учебен ден във всички български училища.

Този път, екипът е заложил на хард рок звученето, за разлика от първото им съвместно изпълнение – песента „Еленка”. Желанието на Вики и група „Епизод” е да запишат „Старият орех” и на английски език. Предстои да бъде заснето и видео към новия им съвместен проект.

В момента, Вики и рокаджиите работят върху изпълнението на „Аз съм българче” по стихове на Иван Вазов. Песента ще бъде представена за първи път на концерт в Силистра по повод Националния празник  - 3-ти март.

Виктория Миланова се занимава се с музика от 6-годишна. Първата страст на третокласничката от ОУ „Любен Каравелов” е китарата. Сега е влюбена в пианото. Усвоява изкуството на черно-белите клавиши при Евгени Желязков – преподавател в НУИ „Проф. Веселин Стоянов”. Повече от година е възпитаник на един от най-авторитетните музикални педагози не само в Русе – Наталия Константинова. По рока я запалват родителите й, които са привърженици на твърдата музика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари