8-месечно бебе изплаши сервитьорка

0
С какво едно 8-месечно бебе може да уплаши сервитьорка?
С какво едно 8-месечно бебе може да уплаши сервитьорка?

Друга категория ли са майките на България?

Особено тези с колички? Този въпрос си задава нашата читателка Габриела Младенова от Пловдив, която вчера е преживяла нещо доста неприятно в едно пловдивско заведение.

Младата жена, заедно със своята майка, свекърва си и 8-месечната си дъщеричка седнали около обяд в ресторант „Верея” в ЖР „Тракия”, за да хапнат. След като 10 минути чакали да бъдат обслужени, дошла сервитьорка, около 25-годишна, към която се обърнали с молба за менюта. Какво било учудването на трите жени, когато сервитьорката изведнъж ни в клин, ни в ръкав им казала, че не може да ги обслужи, защото се страхува от... бебето.

През това време 8-месечното бебе кротко си спяло в количката, "паркирана" до майката. Младата майка и другите две майки били толкова сащисани от реакцията на сервитьорката, която междувременно се врътнала и влязла вътре в залата, че буквално онемели. След което просто станали и отишли в съседното заведение, където сервитьорите били по-безстрашни и ги обслужили ВЪПРЕКИ бебето.

Репортер на TNS.bg се свърза с управителя на ресторант "Верея" Васил Терзов, който ни увери, че никога по никакъв повод не е давал указания на сервитьорите си да не обслужват майки с деца. Според него най-вероятно количката е пречела на преминаването по тясната пътека и се е получил конфликт между двете жени, приключил с отказ на сервитьорката да обслужи клиентките си. Тъй като обаче това са само предположения, той обеща да направи проверка и да разучи случая.

Междувременно ние се свързахме с Габриела, която отрече количката да е пречела по какъвто и да е начин на преминаването по пътеката от други клиенти.

Така че остава въпросът: С какво едно 8-месечно бебе може да уплаши сервитьорка? Вие как мислите?

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари