7 сигнала, че на жената и се иска

0
Държанието на представителките на нежния пол издава сексуалното желание
Държанието на представителките на нежния пол издава сексуалното желание

Държанието на представителките на нежния пол издава сексуалното желание.

Има много признаци, които показват, че жената просто копнее за мъжко внимание и че дълго не е правила с*кс. Ако поне малко се загледате в нейното състояние и държане, много лесно можете да откриете дали е в криза или има сексуален проблем. Ето някои признака, които показват, че жената не е правила секс скоро.

Сънливост

Поради липсата на естествено успокоително - хормонът окситоцин, който се отделя по време на оргазъм, жената може да има безсънни безсънни нощи, като непрестанно се върти в леглото и изглежда изморена и недоспала.

Изглежда по-възрастна

Калогенот, който се произвежда при редовни сексуални отношения прави кожата да изглежда мека и копринена. Поради липсата на колагенжената може да изглежда по-възрастна отколкото е.

Възпалена кожата

Прогестерон, който се произвежда от тялото по време на секс, премахва акнето от лицето. Прогестеронът се синтензира в надбъбречните жлези, половите жлези (особено след овулация в жълтото тяло), мозъка и по време на бременност в плацентата.

Но жените, които се нуждаят от секс се разпознават и по поведението:

Изкарват си яда на другите

Липса на ендорфин влияе на възприемането на света около нея. Ендорфините са ендогенни, опиоидни и полипептидни съединения, или невротрансмитери. Те се произвеждат от хипофизната жлеза и хипоталамуса при гръбначните животни по време на изморителни упражнения, възбуда или оргазъм.

Често взема болкоуспокояващи

Жените, които често правят с*кс нямат проблеми с липсата на окситоцин. По време на секс се отделя хормона окситоцин, който действа като морфин и облекчава болките и спазмите.

Постоянно е болна

Интимните отношения увеличават количеството на антивирусни антитела с 30%.

Редовно забравя

С*ксът влияе на кръвообращението, а по-добра циркулация означава и по-добра работа на мозъка, подобрява паметта и научаването на нови неща.

Недоволна е от себе си

Вярвате или не, липсата на секс се отразява и на женското самочувствие.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари