7 съвета как да задоволиш всяка в леглото

0
Успехът ви с жените изобщо може да не зависи от мускулите ви ...
Успехът ви с жените изобщо може да не зависи от мускулите ви ...

Успехът ви с жените изобщо може да не зависи от мускулите ви, размера на атрибута ви или стойката ви. Всичко това изобщо не е достатъчно, за да бъдете изкусен любовник в леглото. Вашият успех сред жените зависи от това как се вглеждате и вслушвате в нея, дали чувствения и еротичния ви радар умее да улавя нейните сигнали, да разчита нейните знаци. Ето и 7 съвета в това отношения, препоръчвани от експертите в сектора.

Преди всичко заложете на ласките и не само в "загрявката". Нежностите са много важен елемент на половата близост, защото засилват възбудата и настройват към получаване на сексуална наслада. Приятните думи, целувките, докосванията разпалват страстта и разкрепостяват безотказно, преди още да преминете директно към самото съвкуплението. Ако искате за нея да сте шампион в леглото, не се стремете бързо да вкарате гола – егоизмът на бързото свършване отблъсква нежния пол. Удовлетворението на жената до голяма степен зависи от мъжа, затова проявете търпение. Жената, която чувства, че се грижат за нея, е способна да дари неземна наслада.

Второ, изучавайте тялото на партньорката си, разберете какво тя чувства – това е част от прелюдията. Определянето на чувствения градус чрез докосвания е много важен елемент от формирането на тесни физическии отношения, което ще позволи на двама ви да получите от секса много по-мощно удовлетворение.

Трето, обръщайте внимание на реакцията на партньорката и действайте съобразно тази реакция.

Четвърто, не се преструвайте, ако нещо не ви хареса. В случая пасуването само ще притъпи насладата на двама ви и качеството на сексуалните ви отношения ще понесе щети.

Пето, не се страхувайте да питата партньорката си за нейните желания. Ако се чувствате объркан и няма понятие какво да направите, просто задайте някакъв вълнуващ въпрос и я помолете сама да ви насочва. Нищо чудно, двамата да мечтаете за едно и също, затова не се стеснявайте да разговаряте за сексуалните си приоритети.

Шесто, бъдете физически внимателен с партньорката, болката и удоволствието далеч не е едно и също (освен ако тя не е садомазохистка). Не бъдете твърде агресивен и напорист, далеч не всички жени харесват това (всеки случай, хубаво е да си изясните това "още на брега").

И седмо, в леглото загрижеността и уважението са много важни неща. Но не се дръжте така, сякаш партньорката ви е кристална ваза и вие треперите да не се счупи. Ако понякога чувствате непреодолимо желание и напрежение, отприщете се, дайте газ. Можете леко да захапете шията, да грабнете косата й, да я тупнете по дупето, за атакувате гърдите й – изобщо дайте воля на сексуалната си фантазия.

Никой не обича онзи тип мъже или жени, които по време на половия акт постоянно изразяват загриженост за състоянието или самочувствието на партньора: "Как си", "Добре ли ти е", "Всичко ли е наред". Вместо това следете реакцията на партньорката и винаги ще разберете какво й е необходимо в конкретния момент. Тогава титлата "сексуален виртуоз" ви е вързана в кърпа.

Източник: ТРИБАЛИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари