7 признака, че висшите ви духовни водачи искат да се свържат с вас

1
Всеки може да усети тези фини вибрации, но много от нас просто са твърде фокусирани върху материалния свят, за да не ги забележат
Всеки може да усети тези фини вибрации, но много от нас просто са твърде фокусирани върху материалния свят, за да не ги забележат

Всеки може да усети тези фини вибрации, но много от нас просто са твърде фокусирани върху материалния свят, за да не ги забележат

Висшите духовни водачи са ангели-пазители, както и други безплътни същества, за които не е трудно да прекосят пространството и времето, за да ви дадат важен знак в точния момент.

Духовните водачи се опитват да се свържат с всеки от нас в различни периоди от живота ни, но понякога не ги чуваме. Има поне пет причини за това. Ако правите всичко както трябва, можете много по-често да усещате намесата на висш разум в живота си, пише DailyHoro.ru.

Всичко се случва в точното време и на точното място

Уволняват ви от работа, но на следващия ден стар приятел се свързва с вас и ви предлага нова работа, която е също толкова добра, ако не и по-добра, от старата. Или сте скъсали с някого, той ви е предал, но след кратко време сте срещнали някой мил, добър и внимателен човек. Ако Вселената синхронизира и допълва всички събития, това е пряко доказателство, че духовните ви водачи са винаги до вас.

Често срещате ангелски номера

Ангелското число е Едно. Ако виждате много единици в номерата на новите си познати или ако често забелязвате 11:11 на часовника си, това може да означава, че вашият ангел хранител се опитва да ви каже нещо. Може да не е лесно да откриете какво точно е то, но ако се доверите на интуицията си, можете да успеете.

Усещане за присъствие

Усещате присъствието на добро ефирно същество близо до вас. Всеки може да усети тези фини вибрации, но много от нас просто са твърде фокусирани върху материалния свят, за да не ги забележат.

Избягвате опасността.

Например по чудо сте избегнали злополука, паднали сте от високо, но не сте счупили нищо. Чудесата не се случват случайно. Вашите духовни водачи и ангел-хранител са тези, които ви помагат. Не забравяйте да им благодарите за това.

Странни сънища

По време на сънищата душата ни се намира на границата между астралния и материалния свят. За духовните същности е много по-лесно да достигнат до нас и да се свържат с нас в този момент. Ето защо трябва да се опитате да запишете всичките си сънища, включително и най-малките подробности. Възможно е някои от сънищата да са пророчески.

Интуицията ви е станала много силна.

Можете да предсказвате бъдещето или да определяте характера на даден човек, без да общувате с него. Ако вземате решения въз основа на шестото си чувство и последствията не ви разочароват, значи връзката ви с духовния свят е по-силна, отколкото си мислите. Интуицията е не само вродена дарба, но и дар от по-висша сила.

Проблемите не свършват

Ако преминавате през труден период, това може да е резултат от опит на ангел-хранител да ви насочи в правилната посока. Ако отчаяно се опитвате да постигнете успех в нещо и всеки път по пътя ви се появяват различни препятствия, това подсказва, че трябва да смените професията си. Например, опитвате се в ново начинание, но постоянно се случва нещо неочаквано - плановете ви се провалят по някаква странна причина.

Как да призовем висшите сили

Практиката за призоваване на висшите сили се провежда в тиха среда, в стая без светлина, насаме. Преди това стаята или друго помещение трябва да се задушат с тамян. Ароматът му привлича ангелите и позволява да се настроим на правилната вълна.

Заемете удобно положение - седнало, полулегнало или в позиция лотос. Не забравяйте да запалите свещта. Затворете очи и вдишайте дълбоко, след което бавно издишайте. Повтаряйте тези бавни и дълбоки вдишвания и издишвания 10-15 пъти, за да се успокоите и да се настроите към повика на висшите сили.

Със затворени очи си представете, че до вас се е появил ангел-хранител или висше същество. Кажете в ума си: "Аз каня при себе си висша сила. Мога да ги приема." Можете да си представите, че ангелът е на планина, която вие бавно изкачвате, или че се носите над поле, или че сте в гора. Когато решите, че наставникът е готов за комуникация, можете да я започнете. Това не става с думи, а с обмен на енергия. Просто помислете за това, което ви притеснява. Решението трябва да дойде от само себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • до 6
    А опитвал ли си се ти да караш така там? Защото и аз съм пътувал доста из Румъния. Имат едни цивилни полицейски коли, които...
  • докато
    КАТ се крие в храстите и засича електронно, това ще продължава! Необходимо е Физическото им присъствие и моментален контрол,...
  • До 5
    Колега, кръстосвал съм почти цяла Румъния надлъж и нашир, повярвай ми, и там си карат по същия начин - бързат, не спазват...
  • русенец
    Тази катастрофа не е станала със скорост 50 километра в час. Вината за нея е на българската държава, в частност на КАТ и...
  • Викаш сара,
    реват за геноцида срещу тях, ама това не им пречи да го прилагат срещу палестинците?!? Не знам ясно ли ти е, ама...