7 красноречиви признака, че ви предстои развод

0
Разкритията на психотерапевт, специалист в областта на секса и връзките
Разкритията на психотерапевт, специалист в областта на секса и връзките

Съпругата критикува съпруга си непрекъснато, рядко забелязва усилията му, двойката има проблеми в сексуалния си живот - бракът вероятно се пропуква

Това казва Кристъл Уудбридж, психотерапевт, специалист в областта на секса и връзките, цитирана от Actualno.

Специалистът посочва седем сигурни признака, че двойка, която е обхваната от криза в отношенията си, ще стигне до развод.

1. В сексуалния живот няма хармония

Редкият секс не е причина за бракоразводно производство, отбелязва специалистът. Несъответствието на нуждите е опасно. Ако се нуждаете от повече или по-малко секс от партньора си, могат да възникнат сериозни проблеми.

2. Рядко сте заедно

Можете да ходите на разходки, да гледате филми или да готвите заедно. С това казвате на своята половинка: „Ти си важен за мен“. В противен случай съществува риск да се отдалечат един от друг, както и да загубят емоционалната близост, която прави хората двойка.

3. Не, благодаря

Важно е да се ценим един друг и да бъдем благодарни. Ако подобни качества изчезнат или те не са съществували първоначално, двойката ще се срещне с големи неприятности, сигурен е психотерапевтът. Не са важни само големите жестове, но и дребните ежедневни жестове.

4. Честа критика

Честата критика от партньора може да се възприеме като лична обида. С времето това израства във възмущение и негодувание.

5. Презрение към партньора

Ако един човек в двойка непрекъснато гледа надменно на другия, не зачита неговото мнение, а също така се подиграва или жертва и пуска бодлите, другият започва да се чувства неловко. В същото време, отбелязва експертът, презрението често следва загубата на уважение.

6. Не признавате грешките си

Ако партньорите в двойката не могат да се споразумеят, тъй като единият или и двамата преминават към защитно поведение, това е голям проблем. В този случай няма да се слушате и в резултат на това ще загубите взаимен интерес.

7. Игнорирате проблемите

Човек, който е игнориран, често се страхува от всякакви противоречия, само и само да не предизвика ново игнориране. Експертите подчертават, че след това надеждата за възстановяване на връзката умира.

Според психолозите причините за кавгите между двойките често се крият в недоразумения. Специалистите отбелязват, че жените често обвиняват мъжете си в лъжа, но същевременно провокират партньорите да лъжат и самите не харесват истината. „Когато една жена пита съпруга си: „Дебела ли съм?“, тя не иска да чуе истината. Вижда, че не се влиза в дънките“, обясняват психолози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари