7-годишно дете е живяло месеци наред на студено, в кокошарник сред мишки

0
Детето е казало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката
Детето е казало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката

Детето е казало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката

7-годишно дете е живяло месеци наред в нечовешки условия. Твърди се, че то е било принуждавано да спи върху дъски в кокошарник в имота на пастрока си. Там е получавало и храна. Случаят е от Врачанско.

Според сигнала, детето е преживявало в тези условия повече от година, предаде NOVA.

Социален работник заяви, че не е потвърдено дали детето е живяло година и половина в постройката извън къщата, но е потвърдено, че то действително е оставяно без надзор от майка му и нейния партньор, както и че условията, в които е живяло, са потресаващи.

Детето е казало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката. Там не е имало и дрехи.

От училището на 7-годишното дете са подали противоречива информация. Оттам са заявили, че детето е споделяло, че е бито от пастрока си, но се е допускало, че то може да преувеличава. Социалните работници продължават да проучват ситуацията с информация от различни източници. В момента то е настанено в семейството на роднини.

Наблюдаващият прокурор по случая съобщи, че пастрокът вече в привлечен като обвиняем и в момента се намира в следствения арест. Грозят го от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    *****
    Не от три до десет години затвор за пъстрока, смъртно наказание за такива обществото няма нужда от такива изроди трябва по най-бързия начин да се отърве от този индивид.
  • 5
    1
    От училището
    Пак спали и проспали.Наистина сме "не народ,а мърша"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари