7-годишната Теди от Русе се нуждае от 8000 лева за лечение

0
Теди е с диагноза юношески полиартрит (серонегативен) и множествена локализация. Засегнати са глезените, колене, пръстчета на ръце и крака, китки и лакти
Теди е с диагноза юношески полиартрит (серонегативен) и множествена локализация. Засегнати са глезените, колене, пръстчета на ръце и крака, китки и лакти

8000 лв. са нужни на 7-годишната Теди от Русе, която трябва да замине спешно на лечение в Турция

 В Koç University Hospital в Истанбул ще ѝ бъдат направени изследвания, за да се определи как да се повлияе за подобрение на състоянието й.

Теди е с диагноза юношески полиартрит (серонегативен) и множествена локализация. Засегнати са глезените, колене, пръстчета на ръце и крака, китки и лакти. Има мускулна атрофия и излив в по-голямата част от засегнатите стави, уточнява Русе Медиа. 

Детето се лекува от 4 години в България без ефект, преминало е през лечение с кортикостероиди, физиотерапия и биологично лечение е агент Ро-актемра. В момента Теди е с ограничени движения в тазобедрени стави и лакти (невъзможност за изпъване на ръчичките) и сутрешна скованост и болки в ставите.

„Сумата, която събираме е за изследвания в Турция за определяне на лечение, което също ще проведем в Турция, за да подобри съществено състоянието на детето. Благодаря на всеки, който може да помогне, за да можем по-бързо да достигнем до адекватно лечение!“, сподели майката Магдалена Димитрова.

Начините, по които можете да помогнете на Теди:

Paypal:

paypal.me/helpfortedi

По банков път :

IBAN:BG80RZBB91551011780024

BIC :RZBBBGSF

Банка-Райфайзенбанк

Титуляр :Магдалена Валериева Димитрова (майка на Теди)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари