7 часа спасяваха пострадала жена в Пирин

1
Акцията е приключила тази сутрин в 5:00 часа
Акцията е приключила тази сутрин в 5:00 часа Снимка: ПСС

Акцията е приключила тази сутрин в 5:00 часа

В 5:00 часа тази сутрин приключи акцията в Пирин по спасяването на жена, която пострада на връх Джано.

Около 7 часа отне на планинските спасители да свалят жената от труднодостъпната планинска местност. Сигналът е подаден около 17:00 часа вчера от самата пострадала. Екипът от 19 спасители от Банско, Разлог и Добринище успя да достигне до нея около 22:00 часа.

Инцидентът е станал на 2600 метра надморска височина, работата е била трудна и тежка заради отдалечеността и голямата надморска височина.

По първоначална информация жената е с травма на гръбначния стълб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    до 1
    все едно само българин може да бъде глупав? всякъкви идиоти има по цялата планета, които тръгват на подобни походи и някои дори умират или не ги намират изобщо повече, например Aron Lee Ralston, който на такъв поход сам си заклещва ръката и не може да я освободи и трябва да се прости с нея. така че не говори глупости как само българи били прости.. простотията е като рака - не дискриминира изобщо
  • 1
    1
    ........
    Майка си търси там!!!!!Сама в планината!!!!!Българсо безумие!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари