60 хиляди лева даде възрастна жена на мним доктор

0
Ало измамниците я подлъгали, че синът ѝ е катастрофирал
Ало измамниците я подлъгали, че синът ѝ е катастрофирал

Ало измамниците я подлъгали, че синът ѝ е катастрофирал

На 6 февруари, около 14:55 часа е получено съобщение за извършена телефонна измама. Установено е, че за времето от 12:00 часа до 14:55 часа на домашния телефонен номер на 83-годишна жена от с. Пчелино, област Добрич е позвънил непознат мъж, представящ се лекар, съобщават от полицията.

Чрез въвеждане в заблуждение, мнимият доктор, заявява, че синът на възрастната жена е пострадал при ПТП и е необходима сума пари за лечението му. Малко по-късно жената предава голяма сума пари на непозната жена пред жилището си в добричкото село. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД МВР - Добрич отново апелира към гражданите на областта да не дават пари на непознати лица. При съмнение незабавно да потърсят съдействие от органите на МВР на ЕЕН 112 или в най близкото районно управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    daskal
    Не се чудя толкова на изкукуригалите баби, колкото на децата им. Повечето измами са за "пострадало" дете, за което трябват пари. Не им ли казват младите да не се подлъгват? Не им ли говорят вкъщи, че само измамници могат да им поискат пари по този начин? И още нещо... Те по селата ги убиват за по 60 лева, а тази държи 60 бона в брой!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари