6-те най-високоплатените диджеи за 2015 година

0

Триковете в музикалната търговия със сигурност са се променили, но същността на диджйеството – да задвижва публиката със страхотни музикални миксове – е останала същата. Много по-трудно, отколко изглежда, истинският DJ трябва винаги да е иновативен с напредничево мислене, въпреки че повечето хора гледат на тяхното значение на музикалната сцена като на нещо отминало. Въпреки това, много дисководещи са натрупали сериозни състояния.

6. Afrojak

Холандският продуцент и диджей Ник Леонардос ван де Уол започва своята кариера през 2014 г. със своя албум "Forget the World”. Въпреки това, светът все още не може да го забрави. Afrojack получава 22 милиона долара годишно, за да пуска своите хитове.

5. Steve Aoki 

Роденият в Маями Стив Хироюки Аоки е музикален изпълнител, продуцент, занимава се с техно музика и е DJ – всичко това в едно. С няколко албума, които стават хит и няколко дуета зад гърба си, Steve Aoki е работил с имена като Will.i.am, Afrojack и Kid Cudi. Съвсем скоро той създаде саундтрака към филма на ужасите The Hive. Този зает, трудолюбив човек, сред когото се стичат тълпи от фенове, получава възнаграждения в размер на 23 милиона долара годишно.

4. Avicii

Той е шведски певец, продуцент и разбира се - DJ. 25-годишният Тим Берглинг вече е бил номиниран за две награди Грами. Епичен старт на кариерата си той получава в сътрудничество с Дейвид Гета и Мадона. Avicii вече получава 28 милиона долара на година.

3. Tiesto 

Тийс Майкъл Вервест – друг холандски диджей, който вече е ветеран в транс музиката. Неговите епични сетове и миксове го поставят на челните места сред най-добрите диджеи в света и най-вече изпълнението му на Олимпиадта в Атина през 2004 г. Холандкият диджей взима около 28 милиона долара годишно.

2. David Guetta

Музикалният магнат е роден във Франция и някои хора все още не са чували цялото му име Пиер Дейвид Гета. Той е имал участия с известни изпълнители като Сиа, Кели Роланд, Флорида, Естел и Келис. За изминалата година той е получил 30 милиона долара.

1.  Calvin Harris

 

Роден в Шотландия, Адам Ричард Уайлс, по-известен като Calvin Harris,оглавява списъка на най-високоплатените диджеи в света. Той е певец, текстописец, продуцент, миксатор, както и диджей. С многото си възможности, той печели и много пари. С многото хитове зад гърба си и изпълнения с Кайли Миноуг, Гуен Стефани и Риана, г-н Харис печели 66 милиона долара годишно.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари