Нови бутони във "Фейсбук"

0
Вече ще можем да използваме и три нови бутона за качване на музика и слайдшоута от снимки, както и допълнителен бутон за GIF файлове
Вече ще можем да използваме и три нови бутона за качване на музика и слайдшоута от снимки, както и допълнителен бутон за GIF файлове

Времето, което всички ние прекарваме в профилите си в социалната мрежа има огромно значение за нейния бизнес модел и неслучайно "Фейсбук" (facebook) експериментират с различни функции, които да ни накарат по-дълго да сърфираме в своите акаунти. Компанията е забелязала интересна тенденция свързана с това, че броя на статус ъпдейтите и нещата, които споделяме с приятелите си намалява и вече работят над ново мобилни приложение, което да отстрани този проблем. Лично Марк Зукърбърг разкри детайли за него пред медиите, като дори показа как изглежда интерфейса му на своя личен смартфон iPhone, предаде PocketNow.

Заглавието все още е в бета версия и засега е достъпно само за ограничен брой потребители, а ако всички върви по план ще бъде представено официално в следващите месеци. Една от промените е винаги активна "Whats on your mind?" секция, която ще предостави и допълнителни функции за споделяне на съдържание и ще улесни работата на потребителите с интерфейса на приложението. След като кликнете върху нея автоматично ще се отвори голям прозорец със списък от функции, като например да създадете кратко съобщение, да качите снимка, за започнете да излъчвате видео в реално време.  

Промененият дизайн на "Whats on your mind?" има за цел да ни вдъхнови да споделяме повече с приятелите си, като направи този процес по-динамичен и забавен всички нас, обяви говорител на Facebook. Вече ще можем да използваме и три нови бутона за качване на музика и слайдшоута от снимки, както и допълнителен бутон за GIF файлове, които сега не съществуват в социалната мрежа. Марк Зукърбърг уточни, че не всички от тях може да станат част от финалната версия, тъй като тепърва ще се провеждат още тестове с новия дизайн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари