6 причини, заради които жените напускат мъжете си

0
Любовта е без усилие, но връзката се нуждае от работа
Любовта е без усилие, но връзката се нуждае от работа

В любовта липсва съдебно решение, пристрастия и фанатизъм или поне така би трябвало да бъде.

Любовта е без усилие, но връзката се нуждае от работа. Това е като бавен танц в горяща стая и много пъти завършва катастрофално.

А ето и шест причини, поради които повечето жени напускат мъжете си:

Чувстват се самотни

Жените имат нужда да се чувстват значими. Ако чувстват, че мъжът им не е присъстващ, то за тях няма смисъл от продължаване на връзката. От своя страна мъжете са склонни да се отдръпват бързо, веднага щом се почувстват удобно. За жените това може да е много самотно преживяване. Жените не изискват единствено физическо присъствие, те желаят партньорът им да е емоционално присъстващ. А липсата на любов и внимание може да доведе до разрастване на това чувство на самота, което може да доведе до раздяла.

Те не са удостоени с внимание

Нищо не е повече в ущърб на една жена от това да не бъде признавана или слушана, когато тя говори. Важно е тя да се чувства разбирана, уважавана и приета. Жените обичат да споделят, а когато говорят, те желаят да бъдат слушани и да им бъде обърнато внимание. Любовта е общуване, и ако една жена не чувства, че присъствието й се удостоява с внимание и любов, тя няма да остане за дълго.

Те не се чувстват секси

Не е тайна, че мъжете са по-обвързани със секса, но жените са по по-склонни към интимност и любовната игра. Жените желаят да бъдат желани изцяло, а не само за секс. Те искат спонтанност и могат лесно да бъдат отегчени от рутината. Те желаят да бъдат ухажвани и жадувани от мъжете си. Мъжете правят това, но след като получат жените, които обичат, тези усилия много бързо изчезват. Въпреки това, жените искат винаги да се чувстват желани във връзката.

Значима промяна в живота

Ако една жена чувства, че преминава през значителни промени в живота си, без подкрепата и присъствието на мъжа си, тя ще го напусне. Животът се променя непрекъснато и жените искат подкрепата на партньора си и постоянна мотивация, в замяна те дават всичко от себе си. Това всъщност не струва толкова усилия от страна на мъжете, но егоизмът често застава на пътя.

Мъжът им е предвидим

Мъжете лесно попадат в рутинна, а повечето мъже не желаят да участват в неща, които не ги засягат. Жените искат мъж, който е непредвидим и внася спонтанни моменти в тяхната връзка. Предвидимостта може много лесно да доведе до отделяне и обезсмисляне на връзката.

Мъжът им отсъства

Жените са много толерантни, но един мъж, който не им отделя достатъчно време, много рядко е толериран, и ако това е така, то не продължава дълго. Жените искат мъже, които присъстват и са насреща през повечето време. Да бъдат физически и емоционално присъстващи е всичко, което някои жени искат от своите мъже и ако не го получават, те просто изстиват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари