6 пожара са гасили русенските огнеборци през последните 24 часа

0
Повечето от сигналите са за горене на сухи треви и стърнища
Повечето от сигналите са за горене на сухи треви и стърнища

За денонощието дежурните екипи на РДПБЗН – Русе са отработили 6 сигнала за пожари

Вчера към 16:14 часа екип на Първа РСПБЗН-Русе с един автомобил е насочен по сигнал за задимяване на тераса в жилище на ул. "Ст. Михайловски" в Русе. Оказало се, че собственикът запалил печка на твърдо гориво,за да изгори ненужни отпадъци, но коминното тяло е върнало част от дима в апартамента.

Тази сутрин в 07:58 часа три екипа на пожарната са реагирали на сигнал за запален покрив на имот на ул. "Клисура" в "Дружба 2"  в Русе, където според първоначалната информация е станало късо съединение в електрически бойлер.

Във вчерашния ден пожарникарите са  гасили са пожар в с. Щръклево, възникнал първоначално, заради запалени дворни отпадъци, като впоследствие е обхванал и стърнище.

След това служители от Втора РСПБЗН-Русе с един автомобил са пратени да погасят запалени сухи треви и храсти на адрес в с. Просена до стопански двор, в близост до селскостопанска сграда и трафопоста.

Надвечер вчера пожарникари от Втора РСПБЗН с един автомобил са се отзовали на обаждане за пожар в сухи треви и храсти в село Червена вода, но при обход на посоченото място не е било открито запалване или задимяване. За времето от 20:04 до 21:25 часа екип на Втора РСПБЗН с един автомобил е пратен на сигнал за пожар в сухи треви и храсти в село Николово по пътя за град Мартен, където се е оказало че горят сухи клони и трева. Пожарът е изгасен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари