6,5 по Рихтер разтърси Папуа Нова Гвинея

0
Тихоокеанският център за предупреждение съобщи, че няма опасност от цунами
Тихоокеанският център за предупреждение съобщи, че няма опасност от цунами

Тихоокеанският център за предупреждение съобщи, че няма опасност от цунами

Силно земетресение с магнитуд 6,5 по Рихтер разтърси северната част на Папуа Нова Гвинея рано на 15 април, съобщиха сеизмолозите на САЩ, предава БГНЕС.

Епицентърът на земетресението е на около 110 км източно-югоизточно от Кимбе на остров Нова Британия, на дълбочина 64 км.

Тихоокеанският център за предупреждение съобщи, че няма опасност от цунами. Няма съобщения за щети на местно ниво. Регионът беше разтърсен миналия месец, когато най-малко петима души загинаха, а около 1000 къщи бяха разрушени след земетресение с магнитуд 6,9 по Рихтер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари