54 години град Две могили

1
По случая от Общината са подготвили богата програма, която ще се състои на площад "Филип Тотю" в центъра на града
По случая от Общината са подготвили богата програма, която ще се състои на площад "Филип Тотю" в центъра на града

Две могили отбелязва 54 години от обявяването си за град

По случая от Общината са подготвили богата програма, която ще се състои на площад "Филип Тотю" в центъра на града.

Първата проява ще бъде за най-малките жители на града. От 18:00 часа детско шоу с аниматори ще осигури много игри и забавления.

В 19:00 часа ще бъде отслужена молитва за здраве и благоденствие по случай годишнината.

15 минути по-късно (в 19:15 часа) ще се проведе любопитна среща с дъщерята на Никола Терзиев - Желязото, който е скулптор на емблематичния за Две могили паметник на Филип Тотю, извисяващ се в центъра на града вече 50 години.

В 19:30 часа пък ще стартира концерт на деца и самодейци, в който ще се включат малчуганите от детска градина "Св. св. Кирил и Методий", ЦПЛР "Д-р Пангелов" и самодейците към НЧ "Св. св. Кирил и Методий - 1919" в Две могили.

Кулминацията на тържествата започва в 20:30 часа. На сцената на площад "Филип Тотю" концерт ще изнесе популярната изпълнителка Дара, а след това ще има и лазерен спектакъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Абееее......
    Нещастни ми Петър Стоянов, защо не писа на коядата е събитието. Без това всичко е дрън, дрън. Преди 1 час бях в Две могили и нямаше и следа от някакво празненсто. Всичката ви работа е такава. Един свеатен репортаж не може да напишете.
  • 7
    1
    Twin Peaks City
    Да, да, още помним емайлираната табела: „Граждани, изхвърляйте си боклука на края на селото!“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари