50-годишната Лидия изглежда като девойка

0

Българка е сред най-красивите жени в света над 40 години. Собственичката на студио за красота Лидия Добренова впечатли журито на Universal Woman of The Year и в съревнование с 24 дами спечели четвъртото място в конкурса, който се проведе в испанския град Марбея.

"Аз съм на 50 години, а се съревновавах с 40-годишни жени. Затова съм много горда, че ме оцениха", каза Лидия, която е и носител на титлата Мисис България 2014, цитирана от "Марица".

Когато заминавала за Испания, организаторката на конкурса я изпратила с посланието: Искам да покажем, че българката, въпреки годините си, има младежки дух и изглежда като девойка. 

"Това бе и моят мотив да участвам. Universal Woman of The Year не е просто конкурс за красота. Трябва да си изявена в обществото, да имаш работа, семейство, деца", разказа Добренова. 

Всички участнички в конкурса имали и кауза, за която трябвало да дарят наградния фонд от 10 000 евро. Лидия искала да насочи вниманието към проблема с домашното насилие. "Каузата на испанката, която спечели първото място, бяха онкоболните хора. Така че парите отидоха в една болница, специализирана в лечението на тези заболявания", обясни бизнес дамата.

Нашата представителка омагьосала жури и публика и с изпълнението си на Дайчово хоро, облечена в българска народна носия. И заради цялостното си представяне и младежка фигура заедно с четвъртото място спечели и приза "Мисис Звезда".

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари