50-годишен мъж от Кюстендил загуби битката с коронавируса

0
Към днешна дата диагностицирани с COVID-19 в Кюстендилска област са 373
Към днешна дата диагностицирани с COVID-19 в Кюстендилска област са 373

Около обяд днес в кюстендилската болница е починал 50-годишен мъж, който е бил с коронавирус и тежко придружаващо заболяване

В специализираното отделение на здравното заведение в Кюстендил в момента са настанени 8 души, двама от които в критично състояние, казаха от здравното заведение. В болницата в Дупница от коронавирусна инфекция се лекуват 14 души, от които двама - в тежко състояние, предава БТА

Само три са положителните проби за коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалите 24 часа. Положителни проби са дали хора от общините Кюстендил, Бобошево и Кочериново.

Към днешна дата диагностицирани с COVID-19 в Кюстендилска област са 373. Излекуваните от коронавирусна инфекция са вече 132, а с положителни проби и на домашно лечение в областта са 201 души. В община Кюстендил диагностицираните са 250, като 166 са на домашно лечение, а 59 са излекувани.

В община Дупница са диагностицирани 60 души, 19 от които са под домашна карантина, а излекуваните са 32-ма. В Сапарева баня случаите са общо 30 - от които излекувани 22-ма и трима - на домашно лечение. В община Кочериново случаите са общо 11. Осем са излекувани, а трима са на домашно лечение. В община Бобов дол има общо 10 диагностицирани случая - 7 са излекуваните и 3-ма са на домашна карантина.Шест са случаите в община Невестино - трима са излекувани, двама са на домашно лечение, а един пациент е хоспитализиран, казаха още от щаба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари