50 години пенсионерски клуб „Възраждане“

1
​Празникът е преминал с много музика и танци, а специален гост на юбилея е бил заместник-кметът Енчо Енчев
​Празникът е преминал с много музика и танци, а специален гост на юбилея е бил заместник-кметът Енчо Енчев Снимка: Община Русе

Празникът е преминал с много музика и танци, а специален гост на юбилея е бил заместник-кметът Енчо Енчев

Пенсионерски клубВъзраждане“ отбеляза днес 50 г. от своето основаване. Празникът премина с много музика и танци, а специален гост на юбилея беше заместник-кметът Енчо Енчев.

Запазете вярата си в по-доброто бъдеще, творете красота и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас. Пътеката на живота, по която днес вървим, е отъпкана от Вашите мъдрост и доброта“, обърна се към членовете на клуба заместник-кметът. Той им пожела още дълголетие и спокойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа.

В празничната програма на клуба се включиха голяма част от неговите членове, които изпълниха обичани български песни и показаха умения във фолклорните танци.

Припомняме, че през октомври Община Русе възложи ремонт на пенсионерския клуб, състоящ се от подмяна на стари врати с нови и боядисване. През следващата година предстои да бъде закупена и нова охлаждаща техника за нуждите на членовете на клуба.

По-рано през деня се състоя и новогодишното тържество на Съюза на пенсионерите - Регион Русе. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха възпитаниците на Фолклорно-танцов ансамбъл „Здравец“ и младите изпълнители на Детска вокална група „Слънце“ към Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител д-р Наталия Константинова.

Председателят на съюза Мария Савова отправи благопожелания към присъстващите и им пожела весели коледни и новогодишни празници. Те получиха и поздравителен адрес от кмета на Община Русе Пенчо Милков, който им бе връчен от заместник-кмета Енчо Енчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Верни избиратели
    Това са верните избиратели на Бенчо. Блажат с общински пари през пости. Затова го избраха. За едно иху. И един играе кючек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари