43-годишен мъж е в русенска болница след челен удар край Глоджево

1
Возещият се при него 58-годишен мъж от село Задруга е настанен за лечение с контузна рана на главата и лявата ръка
Возещият се при него 58-годишен мъж от село Задруга е настанен за лечение с контузна рана на главата и лявата ръка Снимка: БГНЕС / Архив

Катастрофа затвори за кратко пътя Кубрат – Разград в района на кръстовището за Глоджево вчера, съобщи ОДМВР Разград

На 5 януари на хлъзгав пътен участък се удрят насрещно движещи се „Тойота Хайлукс“ и „Мицубиши Спейс Стар“. 43-годишният водач на „Тойота“-та от село Беловец е насочен към неврохирург в Русе с контузии по главата и тялото.

Возещият се при него 58-годишен мъж от село Задруга е настанен за лечение с контузна рана на главата и лявата ръка. 76-годишният водач на „Мицубиши“-то от град Тутракан е тестван за употреба на алкохол – пробата е отрицателна.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари