380 са издадените разрешителни за таксиметров превоз в Плевен, таксата е 33 лева

0
Годишният данък за извършване на таксиметров превоз в общината е 450 лева
Годишният данък за извършване на таксиметров превоз в общината е 450 лева

Годишният данък за извършване на таксиметров превоз в общината е 450 лева

Община Плевен е издала до момента 380 разрешителни за извършване на таксиметров превоз на пътници. Подаването на заявления за това започна през месец декември 2023 година и продължава през цялата текуща година.

Таксата за издаване на разрешителни е 33 лева, те важат за календарната година, за която се издават, съобщава БТА. Годишният данък за извършване на таксиметров превоз на пътници е 450 лева.

Стикерите се залепват на видно място на автомобила – на предната дясна врата и на десния заден калник. Община Плевен апелира водачите на таксиметрови автомобили да премахнат старите стикери.

С Решение на Общински съвет – Плевен, броят на необходимите за територията на общината таксиметрови автомобили е определен на 500. Практиката досега показва, че годишно се издават около 460 разрешителни. За изминалата 2023 година те са 463.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари