36 души са евакуирани в Каравелово през изминалата нощ

1
И днес спасителните екипи ще претърсват къщи за бедстващи местни жители
И днес спасителните екипи ще претърсват къщи за бедстващи местни жители Снимка: Кадър от NOVA

Безсънна нощ за жителите на село Каравелово.

36 души са били евакуирани през изминалата нощ.

Директорът на дирекция „Аварийна помощ и превенция" в Столична община Красимир Димитров каза пред камерата на NOVA, че разчистването на селото ще продължи и през днешния ден. Спасителните екипи ще претърсват и къщи за бедстващи местни жители. По думите му хеликоптер към момента би бил нужен единствено за доставка на хранителни продукти. На място има и алпийски отряд.

В съседното село Богдан армията ще мобилизира своите сили, за да окажат помощ на останалите там около 50 души. То продължава да бъде откъснато от света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари