35-годишен мъж се преби с електрическа тротинетка в Русе

5
Мъжът е с фрактура на ключица
Мъжът е с фрактура на ключица

Мъжът е с фрактура на ключица

Около 19:30 часа пред вход на блок "Фридрих Енгелс" 35-годишен мъж, управлявайки електрическа тротинетка, сам е допуснал инцидент.

Мъжът се е блъснал в пътен знак, при което е получил фрактура на ключица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    ...
    Росица съжалявам, но точно там пътните знаци са поставени между тротоара и вело-алеята. Щом е блъснал знака или е излизал от вело-алеята или е навлизал от тротоара. И в двата случая можеше да блъсне човек на тротоара и добре, че не се е случило така.
  • 4
    7
    Киро Японеца
    Отчаях са
  • 3
    6
    Човека с тротинетка
    Проблема е винаги в човека а не в тротинетките . А какво да кажем за пешеходците,когато минава тротинетка стоят до последно на пътя ,камо ли да се дръпнат по вело алеите
  • 23
    5
    Пролет
    Дано,вече никога не се качва на тротинетка!Добре,че не е блъснал невинен човек.Че се е пребил голяма работа.Мислят,че улиците им са бащиния!!!Хвърчат с бясна скорост!!!
  • 28
    4
    Архитекта
    Русе е пренаселен, шумен, прашен град. Факт. Не е равен като тепсия и няма топология на холандско село за да е удобен за тротинеткаджии , колоездачи и подобни участници в движението. Но тъпо и упорито продължават опитите за превземане на улиците и тротоарите от алтернативните . Докато почнат да пречат на движението и по улиците . И като станат произшествията тогава почват да мислят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари