30-сантиметрова градушка покри улиците в германски град

9
Гледката предизвиква зимни усещания насред лятото
Гледката предизвиква зимни усещания насред лятото Видео: Weather Update

Гледката предизвиква зимни усещания насред лятото

На пръв поглед изглежда като снежна покривка. След местна буря град Ройтлинген в Баден-Вюртемберг е побелял от градушка. Гледката предизвиква зимни усещания насред разгара на лятото: В петък следобед гръмотевична буря от втора степен покрива центъра на град Ройтлинген в Баден-Вюртемберг с 30-сантиметрова градушка. На пръв поглед изглежда, че улиците са покрити с дебел слой сняг, съобщават от Зюддойче Цайтунг, цитирани от Дарик радио.

За кратък момент хората се опасяваха от мегабуря като тази, която опустоши големи части от областта преди около десет години, пише Reutlinger General-Anzeiger. Но след около четвърт час всичко се изясни: Този път не е било толкова лошо. След това техническите служби действително пристигнали със снегорини, за да разчистят пътищата.

"Според метеорологичните данни бурята е възникнала около 16:15 часа и е била локална. Листата и градушката запушили канализацията за минути и водата се изсипала в подземни гаражи, мазета и жилищни сгради", съобщават местните власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    До втория
    Внимавай какво пожелаваш, да не почука на твоята врата. Засега герминци никога не са моббардирали българска територия, за разлика от руснаци, англичани и американци. Германци не са грабили и безчинствали по българските земи, както са правили руснаци и турци. Германия е държава, който три пъти се е изправяла от национални катастрофи и е ставала водеща в Европа. Така, че не ги мисли германците, те ще се оправят, да му мислят такива като теб.
  • -6
    2
    Българин
    Сега ги бие градушка а по-късно шеги бият ракети затова заслужават швабите теса като украйнците измет
  • 1
    1
    дим
    Редакторе,Диляна Маринова,тия 30 см как да ги меря или са твои блянове за нещо друго ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари