30 камиона се включиха в националния протест на превозвачите в Русе

1
Протестиращите дават 20 дни на правителството, за да вземе мерки по исканията им, след което, ако няма резултат, превозвачите са категорични, че пак ще излязат на протест
Протестиращите дават 20 дни на правителството, за да вземе мерки по исканията им, след което, ако няма резултат, превозвачите са категорични, че пак ще излязат на протест Видео: КИС 13

Над 30 камиона се включиха в протеста на транспортния бранш в Русе

Без да блокират кръстовища и важни пътни артерии, превозвачите изминаха на бавен ход няколко пъти разстоянието от Дунав мост до района на хижа "Приста",  предаде КИС 13

Недоволството им е породено от високите цени на горивата и таксите в ТОЛ системата.

Протестиращите дават 20 дни на правителството, за да вземе мерки по исканията им, след което, ако няма резултат, превозвачите са категорични, че пак ще излязат на протест.

През последните няколко месеца ситуацията в транспортния бранш е много динамична, което се изразява главно в завишаване на разходите без промяна в приходната част на фирмите, обясни организаторът на протеста в Русе Ивайло Куманов.

Така в транспортния бранш вече имало случаи, в които разходите са повече от приходите. В същото време държавата не оказва подкрепа, каза още Ивайло Куманов.

Превозвачите имат искания, които според тях ще доведат до облекчаване на ситуацията в транспортния бранш.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    ще им стане, като отидат в магазина и умножат тотала по три.
  • 3
    1
    а сега
    къде са коментарите, не ви е интересно май.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари