3 зодии при мъжете, които не искат брак

0
Три са зодиите, които трудно можеш да завлечеш до олтара
Три са зодиите, които трудно можеш да завлечеш до олтара

Жените си мечтаят за деня на сватбата още от деца.

За мъжете този ден е по-скоро подарък за жената до тях. Три са зодиите, които трудно можеш да завлечеш до олтара, пише iwoman.bg.

Овен

Вечният ерген! Той не си представя живота само с една жена, не и преди 35 години. Разбира се, после малко съжалява, но докато има достатъчно излизания, приятели и жени покрай него, не го търсете за сватба. Имайте предвид, че по природа им е заложено да се нуждаят от повече внимание и е малко вероятно да го получат само от една жена.

Близнаци

Истината за Близнаците е, че никога не могат да преценят дали половинката до тях е истинската им любов. Все си мислят, че могат да открият някоя по-подходяща и за това много рядко предлагат брак. Несигурността им пречи и половинките им често не знаят колко време ще бъдат заедно и имат ли бъдеще изобщо

Козирог

Козирозите трудно разбират смисъла на брака. За тях то е задължение, което не могат да поемат, защото не знаят как биха прекарали живота си само с една жена. Не очаквайте предложение за брак, освен ако вече не се е "наживял" и иска малко спокойствие. Това зависи най-вече от възрастта му, ако е прекалено млад - не се и надявайте.

Източник: iwoman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари