3 зодии, които имат проблем с обвързването

0
Има периоди, в които човек не е готов да се обвърже
Има периоди, в които човек не е готов да се обвърже

Има периоди, в които човек не е готов да се обвърже.

Просто има нужда да остане сам със себе си, за да помисли върху всичко, което му се случва. Ето кои 3 зодии в момента са в такъв период:

 Телец

Телецът е в тежък период на осъзнаване, в който премисля и отсява добрите от лошите си качества. Вече започва да осъзнава, че не е перфектен и че има много неща, които трябва да поправи у себе си. Предишна връзка е доказала на представителите на тази зодия, че изобщо не са толкова перфектни, за колкото са се смятали. Това падане отвисоко е сериозен удар по егото на Телците.

Лъв

Животът е един и трябва да се живее какво трябва. Лъвовете са на етап, в който са осъзнали колко много възможности, преживявания и връзки за изпуснали. Те искат да си наваксат, преди да се обвържат финално и за цял живот. Смятат, че са пораснали преждевременно и са пропуснали много забавления, които сега им липсват. Не се инатете и не се опитвайте да ги убеждавате, че грешат.

Скорпион

Случаят при Скорпионите е съвсем различен. Те се страхуват от сериозното обвръзване и за това гледат да го избегнат по всички възможни начини и с всички възможни средства. Проблемът с обвързването на Скорпионите и вечният проблем, който ги преследва във всяка връзка. Тъкмо си мислят, че са се променили и вече могат да поемат повече отговорности, когато онова чувство отново ги връхлита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари